Wenkbrauwen epileren Groningen

Wil jij jouw wenkbrauwen laten epileren in Groningen? Laat dan jouw wenkbrauwen epileren en verven bij één van onze schoonheidsspecialisten van BeautyfabrieQ by studio style! De salon ligt gelegen in de Zwanestraat in de binnenstad van Groningen. Daarmee op steenworp afstand van de grote markt.

Professionals in wenkbrauwen epileren en verven

Wij zijn een professionele schoonheidssalon om je wenkbrauwen te laten epileren en verven! Daarom ben je bij ons aan het juiste adres! Vooraf genieten van een lekkere hand made cappuccino, behoort daarmee tot jouw relax moment. Onze barista is er klaar voor! Bij ons kun je dus heerlijk ontspannen vooraf of na je wenkbrauwen epileren en verven sessie.

Hippe wenkbrauwen

Onze schoonheidsspecialisten werken al lang met de “uplift” techniek. De vorm na het epileren van je wenkbrauwen krijgt daardoor letterlijk een lift. Het verven van je wenkbrauwen maakt ze nog strakker daarom hoef je voorlopig even niet met de potlood heen en weer. Ideaal dus voor een relaxte ochtend dus!

Wenkbrauwen epileren Groningen

Prijslijst wenkbrauwen epileren in hartje centrum Groningen

 • Epileren en harsen
  € 16,50
  Klik hier voor meer informatie

  Eyebrow shaping @ beautyfabrieq

  Wenkbrauwen zijn bepalend voor je look! Don’t underestimate te power of your eyebrows! Wenkbrauwen geven een persoonlijke uitdrukking in je gezicht, dus dan wil je deze toch graag mooi gemodeleerd?

  Door de browspecialiste worden je wenkbrauwen in model gestyled, gewaxt, getweezed en eventueel op kleur gebracht en geshaped. Om zo perfect gestylde wenkbrauwen te creëren en dus zo jouw sprekende persoonlijke look!

  Vervolgbehandeling na 4 tot 6 weken.

 • Wenkbrauwen verven
  € 14,00
 • Wenkbrauwen epileren/harsen & verven combi deal
  € 25,50
 • Wimpers verven
  € 13,00
 • Harsen bovenlip
  € 11,00
 • Harsen kin
  € 9,50
 • Harsen oksels
  15,00
 • Harsen onderarm
  22,50
 • Harsen bovenbenen
  € 19,00
 • Harsen onderbenen
  € 22,50
 • Wimper extensions
  € 69,00
  Klik hier voor meer informatie

  One by one extensions geven jou natuurlijk ogende volle en langere wimpers. Mascara zul je niet meer nodig zijn, maar voor extra volume mag je deze wel aanbrengen. Zorg er dan wel voor dat de mascara olievrij is.

  De wimperextensions worden per haartje aan je eigen wimper bevestigd met een speciale bonder (lijm), die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

  Hoe lang blijven de wimperextensions zitten? Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden,waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimpers te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 90 tot 120 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 15-20 minuten.

  Volle wimpers van €99,00 nú voor €69,00
  Refill na 2 weken € 22,50 | Refill na 3 weken € 32,50 | Verwijderen € 20,00

BeautyfabrieQ by studio style: wenkbrauwen specialist in de binnenstad!

Laat voor 16,50 je wenkbrauwen epileren en waxen. Onze schoonheidsspecialisten dragen zorg voor je kwaliteit. Een afspraak maken kan eenvoudig online, wacht dus niet langer!

Combineer je wenkbrauwen met een heerlijke wellness behandeling. Klik hier voor alle behandelingen.

BeautyfabrieQ by studio style
info@beautyfabrieq.com

Zwanestraat 4
9712 CL te Groningen

0502041100

Openingstijden:
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00