Powder brows Groningen

Een nieuwe, verfijnde techniek op het gebied van semipermanente wenkbrauwen zijn powder brows. In Groningen zit BeYouthful BeautyfabrieQ gevestigd: dé powder brow specialist van de stad. Je vindt ons in de Zwanestraat, op steenworp afstand van de Grote Markt.

Met powder brows, ook wel ombre brows genoemd, wordt een natuurlijk schaduweffect gecreëerd. Dit heeft een soortgelijk effect alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder of -potlood.

Het zetten van powder brows kan op twee verschillende manieren toegepast worden. Allereerst heb je de ombre brows techniek. Het uiteinde van de wenkbrauwen wordt hier donkerder dan de aanzet. De tweede mogelijkheid is dat de technieken van powder brows en microblading gecombineerd worden. Dit heeft een natuurlijker effect.

Kom langs bij BeYouthful BeautyfabrieQ Groningen voor meer informatie over  powder brows. En wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotlood zijn voor jou verleden tijd!

powder brows groningen

Powder brows in Groningen zetten? Hoe werkt dit?

Het laten zetten van (ombre) powder brows gaat als volgt in zijn werk:

  1. Allereerst beginnen we met een intakegesprek. Hierin worden jouw wensen besproken en kijken we of jouw huid geschikt is voor semipermanente make-up. We vinden het erg belangrijk dat jouw verwachtingen over het gewenste resultaat behaald worden. Daarnaast kan het zo zijn dat jouw huid niet geschikt is voor de behandeling. Bijvoorbeeld wanneer jouw huid erg dun is, of je last hebt van huidproblemen.
  2. Vervolgens gaan we over op de daadwerkelijke behandeling. De contouren van de wenkbrauwen worden eerst getekend. Dit is ook direct het meest tijdrovende gedeelte, aangezien we pas tevreden zijn wanneer jij tevreden bent. Een natuurlijk effect staat voorop! Hierbij houden we rekening met de botstructuur, gezichtscontouren en de groeirichting van de eigen wenkbrauwen.
  3. Als laatste wordt de powder brow daadwerkelijk gezet. Dit doen wij met een PMU apparaat. De speciaal ontwikkelde pigmenten van Phibrows worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd.

De Phibrows pigmenten die wij gebruiken in onze salon in Groningen zijn geheel veilig. Ze staan erom bekend dat ze niet verkleuren en uitlopen.

powder brows in groningen zetten

Ombre brows na de behandeling

Vlak na de behandeling zullen de powder brows vergelijkbaar zijn met een schaafwond. Doordat zich korstjes gaan vormen, kan het zo zijn dat de kleur van de wenkbrauwen eerst donkerder lijkt dan in het in de werkelijkheid is. Zorg dat je de kortstjes goed verzorgt, zodat de wenkbrauwen mooi kunnen genezen. Na het genezen zijn de wenkbrauwen doorgaans wat lichter van kleur. Gemiddeld duurt het twee tot vier weken, tot het pigment geheel weer naar boven komt.

Hoe lang blijven powder brows zitten?

Het resultaat van de powderbrows die je bij ons pmu studio in Groningen laat zetten, blijft gemiddeld anderhalf tot twee jaar zichtbaar. Waarna het pigment steeds meer zal vervagen. De behandeling kan dan weer herhaald worden in de vorm van een touch-up.

Kom langs bij BeYouthful in Groningen voor jouw powder brows

Wil jij nooit meer jouw wenkbrauwen hoeven tekenen? Plan dan een intakegesprek  bij onze huidspecialist in Groningen. Naast powder brows zijn we tevens gespecialiseerd in microblading in Groningen.
Meer informatie en impressie foto’s van powderbrows en microblading vind je hier @BeYouthful

De prijs van ombre brows/powder brows is 349,- inclusief het intakegesprek. Vul ons contactformulier en wie weet  loop jij binnenkort rond met prachtige, volle wenkbrauwen.

BeYouthful @ BeautyfabrieQ Groningen jouw powder brows specialist in Groningen!