Microblading Groningen

BeYouthful BeautyfabrieQ by studio style Groningen is dé microblading specialist van de stad. Met deze nieuwe trend kunnen plekjes in de wenkbrauw waar geen haar zit opgevuld worden en kan de perfecte wenkbrauw geheel gecreëerd worden.

Microblading betreft een nieuwe techniek binnen de wereld van de semi-permanente make-up (PMU). Met behulp van micronaaldjes worden er 3D-haartjes, genaamd hairstrokes, op de huid getekend. Deze haartjes zijn nauwelijks te onderscheiden van de realiteit, waardoor de illusie van volle wenkbrauwen gecreëerd wordt!

Kies voor microblading Groningen voor BeautyfabrieQ by studio style BeYouthful en laat jouw volle wenkbrauwendroom uitkomen!

microblading groningen

Hoe gaat de microblading behandeling in zijn werk?

Heb je besloten dat je de microblading behandeling bij ons in de salon in Groningen uit wilt laten voeren? De behandeling wordt uitgevoerd in de volgende stappen:

  1. De behandeling begint met een intakegesprek waarin jouw wensen besproken worden en vervolgens bekijken we of de huid geschikt is voor semi-permanente make-up. Hierbij vinden we het erg belangrijk om eerlijk advies te geven. Zo weet je zeker dat je geen spijt gaat krijgen van microblading.
  2. Vervolgens wordt de vorm van de wenkbrauwen getekend. Dit kan redelijk wat tijd in beslag nemen, aangezien dit het belangrijkste onderdeel van de behandeling is. Hiernaast wordt de juiste kleur bepaald.
  3. Nu worden eindelijk de eerste hairstrokes gezet! Met flinterdunne naaldjes worden er één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht, met behulp van het natuurlijke pigment van de huid.

Gemiddeld duurt de behandeling zo’n anderhalf tot twee uren, exclusief de touch-up behandeling achteraf, welke na drie weken plaatsvindt.

microblading in Groningen

Na de microblading behandeling in onze studio in Groningen

Het eindresultaat is na twee weken ongeveer zichtbaar. Het kan zijn dat er kleine korstjes ontstaan na de behandeling. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen in de eerste instantie donkerder zullen lijken dan dat ze in de realiteit zijn.

De resultaten blijven een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar in de vorm van semi-permanente make-up. Vervolgens zullen deze langzamerhand vervagen. We raden aan om een touch-up behandeling te plannen, zodat de vervaagde kleur na ongeveer een jaar bijgewerkt kan worden.

Wij werken uitsluitend met de pigmenten van Phibrows volgens de Phi-methode. Deze pigmenten worden speciaal ontwikkeld voor microblading. Deze pigmenten verkleuren niet, lopen niet uit en zijn 100% veilig. Zowel onze studio als de pigmenten die wij gebruiken zijn goedgekeurd door de GGD.

microblading bij de beautyfabrieq

Een afspraak maken bij BeautyfabrieQ by studio style @ BeYouthful

Wil jij ook genieten van prachtige, volle wenkbrauwen? Dit kan vanaf 199,-. De touch-up behandeling zit bij de prijs in, maar na 8 tot 10 maanden is het mogelijk om naar wens opnieuw te microbladen. Maak snel een afspraak! Ons team van professionals in onze schoonheidssalon Groningen zorgen er altijd voor dat jouw wens voorop staat, zodat jij elke dag met een glimlach uit bed stapt. Daarnaast kunnen wij ook jouw powder brows in Groningen laten zetten.

Heb jij nog vragen over de behandeling? Of wil je graag meer weten? Kom dan bij ons langs in onze salon aan de Zwanestraat 4 in de binnenstad, neem telefonisch contact op via 050 – 204 1100, of vul ons contactformulier in. Wij adviseren jou graag!

BeautyfabrieQ by studio style @ BeYouthful is jouw microblading specialist in Groningen!

afspraak maken microblading behandeling groningen

BeautyfabrieQ by studio style
info@beautyfabrieq.com

Zwanestraat 4
9712 CL te Groningen

0502041100

Openingstijden:
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00